Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Πολιτική Βόμβα από τους .........,Μαργαρίτη, Παριανό κατά Λασκαρίδη Λάζαρου «ΤΩΡΑ Καλλιθέα»





Δελτίο τύπου εξέδωσαν σήμερα οι υποψήφιοι δημοτικοί 
& κοινοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής παράταξης
«ΤΩΡΑ Καλλιθέα» Λ. Λασκαριδης




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
18/9/2019

Κατά τη διάρκεια της πεντάχρονης θητείας μας 2014-2019 των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου παρακολουθούσαμε ποιοι και πώς ασκούσαν αντιπολίτευση. Μία εκ των παρατάξεων που είχε λόγο αριστερό και δράση ρεαλιστική ήταν η παράταξη « Τώρα Καλλιθέα» Η εποικοδομητική αντιπολίτευση που ασκούσε και ο αριστερός της λόγος την έκαναν ξεχωριστή. Κάθε φορά που εμείς ως ενεργοί πολίτες παίρναμε κάποιες πρωτοβουλίες αναφορικά με την καθαριότητα της πόλης μας, τις κλειστές διαβάσεις πεζοδρομίων, όπως και την άναρχη τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε αυτά, η παράταξη « Τώρα Καλλιθέα» βρισκόταν πάντα δίπλα μας.

 Ορμώμενοι από τη συνεπή πορεία της και αφού σταθμίσαμε το πολιτικό κλίμα που επικρατούσε τότε και τις επιλογές της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών για τον επικεφαλής της, συνεργαστήκαμε με σκοπό που δεν είχε την νομή της εξουσίας, αλλά τη βελτίωση ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας. Δυστυχώς όμως, ζήσαμε μια οδυνηρή έκπληξη: Ο επικεφαλής της παράταξης « Τώρα Καλλιθέα» Λάζαρος Λασκαρίδης, ξεχνώντας τις προγραμματικές μας θέσεις, έκανε τη μεγάλη στροφή συμφωνώντας με τη δημοτική παράταξη του Δημήτρη Κάρναβου (εκπροσώπου της Ν.Δ. στην Καλλιθέα).

Η απλή αναλογική μιλά για σύνθεση απόψεων δημοτικών παρατάξεων και όχι για μοίρασμα καρεκλών.

Εμείς διαχωρίζουμε τη θέση μας από κάθε μορφή οπορτουνισμού, καταδικάζοντας την απεμπόληση αρχών για μια θέση. Ζητάμε δημόσια συγγνώμη από τους συμπολίτες μας που πείσθηκαν από το πρόγραμμα και μας ακολούθησαν έως την κάλπη. Το λάθος μας μοιραίο. Το αναγνωρίζουμε και απερίφραστα καταδικάζουμε την ενέργεια του επικεφαλής της παράταξης « Τώρα Καλλιθέα» που ουδεμία σχέση έχει με την πολιτική μας φυσιογνωμία.

Οι συνεργασθέντες υποψήφιοι δημοτικοί & κοινοτικοί σύμβουλοι

....................................
Λιγωμένου-Μαργαρίτη Μαρία
Παριανός Πέτρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου