Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΧΙ κα Βάσω Μαργαρίτη οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν είναι ακροδεξιοί .... Ντροπή σας.



Ακούσαμε με έκπληξη την αναφορά σας στους ΑΝ.ΕΛ. και στον πρόεδρο κ Πανό Καμμένο λέγοντας ότι είναι ακροδεξιοί.





Μάλλον ξεχάσατε κυρία Μαργαρίτη ότι από το 2015 και μετά και μέχρι τις εκλογές του Μαΐου 2019 τόσο η τοπική οργάνωση των ΑΝ.ΕΛ. Καλλιθέας, όσο και από τα κεντρικά σας στήριζαν.

Μάλλον ξεχάσατε την άμεση βοήθεια του Πάνου Καμμένου για την Καλλιθέα στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε για τα Δικαστήρια στην Παραλία της Καλλιθέας το οποίο λύθηκε με την παρέμβαση τόσο του Πάνου Καμμένου αλλά και των Βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ.

Μάλλον ξεχάσατε την στήριξη των ΑΝ.ΕΛ. στις εκλογές του Μαΐου 2019 έτσι ώστε να μην εξαερωθείτε όπως και σεις είπατε και σήμερα να είστε Αντιδήμαρχος Καλλιθέας το οποίο αυτό οφείλετε και στους  ΑΝ.ΕΛ.  λόγο του εκλογικού Νόμου που και εκείνοι ψήφισαν στην Βουλή των Ελλήνων.

Κυρία Μαργαρίτη ήταν μέγα ατόπημα αυτό που είπατε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 για τους ΑΝ.ΕΛ.

Το λιγότερο που θα πρέπει να κάνετε είναι μια δημόσια συγγνώμη και να ανακαλέσετε τα όποια ντροπιαστικά ψέματα  είπατε για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τον Πρόεδρο κ Πανό Καμμένο.

Πεχλιβανίδης Φώτης

πρώην Τομεάρχης ΑΝ.ΕΛ.



1 σχόλιο:

  1. ΜΟΛΙς ΕΛΑΒΕ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑς ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙς ΗΘΙΚΕς ΑΡΕΤΕς ΤΗς ,ΛΕΓΟΝΤΑς ΨΕΜΜΑΤΑ ...ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή