Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Η Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας στο «σκαμνί» για ποινική Υπόθεση....

Ξεκίνησε η προκαταρκτική εξέταση μαρτύρων σχετικά με την ποινική υπόθεση της καταστροφής ψηφοδελτίων δημοτικής παράταξης στην  Καλλιθέα. Ήταν λίγες μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 που (ανεγκέφαλοι) κατέστρεψαν όλα τα ψηφοδέλτια  της τότε Δημοτικής παράταξης « Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα» με αποτέλεσμα να διακινδυνεύσουν ως προς την διεξαγωγή τους  οι τοπικές εκλογές στον Δήμο μας.

Η υπόθεση βέβαια πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης και αυτές τις μέρες βλέπουμε να ξεκινά η προκαταρτική εξέταση των μαρτύρων για αυτήν την ποινική πράξη, στην οποία υπεύθυνη είναι η Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας .Και συγκεκριμένα οι άνθρωποι εκείνοι, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την ομαλή  διεξαγωγή των εκλογών στην πόλη μας.

Σχετικά σε ερώτηση προς τον κ Τρύφων Μπουγά Δημοτικό Σύμβουλο Καλλιθέας και επικεφαλή της Δημοτικής παράταξης «ΕΛΛΗΝΕΣ για την Καλλιθέα» μας απάντησε τα εξής:

«Η προανακριτική διαδικασία για την καταστροφή των ψηφοδελτίων του συνδυασμού μας πριν από τις περσινές Δημοτικές Εκλογές ξεκίνησε και πολλοί από το Δ.Σ θα χάσουν τον ύπνο τους. Η Νέμεσις πάντα έρχεται για τους ενόχους και η Θέμιδα θα αποδώσει δικαιοσύνη.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου