Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Βόμβα στην Καλλιθέα... Ο Τρύφων Μπουγάς στο κίνημα« ΕΛΛΗΝΕΣ»


Ανακατατάξεις που θα καθορίσουν το μέλλον του εθνικιστικού κινήματος στη χώρα μας, φέρνει η δημιουργία του κόμματος  ΕΛΛΗΝΕΣ από τον Ηλία Κασιδιάρη. Η αποφασιστικότητα που επέδειξε στο θέμα της ρήξης με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, φαίνεται πως συνάντησε τεράστια ανταπόκριση από τον κόσμο που καθημερινά συρρέει από πολλούς χώρους της δεξιάς προκειμένου να πυκνώσει τις τάξεις του νεοσύστατου κινήματος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πολλές ζυμώσεις στον πατριωτικό χώρο τους τελευταίους μήνες, λαμβάνουν χώρα στην Καλλιθέα. Ο Ηλίας Κασιδιάρης μάλιστα έχει επισκεφτεί κάμποσες φορές τους προηγούμενους μήνες την πόλη των Νοτίων Προαστίων σε κοινές εξόδους   με τον επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα, Τρύφων Μπουγά.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τόσο οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι , όσο και η πλειοψηφία των υποψηφίων του συνδυασμού στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές αποφάσισαν να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια του Ηλία Κασιδιάρη.

Οι εγγραφές για μέλη στο κίνημα ΕΛΛΗΝΕΣ, έχουν φτάσει, με πρόχειρες εκτιμήσεις, σε παραπάνω από 40000, ενώ υπάρχουν εισροές στο νέο κόμμα από στελέχη τοπικών της ΝΔ, αλλά και του κόμματος  Βελόπουλου που φυλλορροεί. Η κίνηση Κασιδιάρη θα φέρει σίγουρα σοβαρές ανακατατάξεις στον πατριωτικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου