Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Δημήτρης Κάρναβος: η παραπλάνηση και η υποκρισία του απέναντι στους παλιννοστούντες Ποντίους, και η κομματική γραμμή του κ.Μητσοτάκη ΝΔ


Μετά τα εκλογικά αποτελέσματα έγινε γνωστό ότι η ΝΔ ενίσχυσε οικονομικά τους υποψήφιους Δημάρχους της ΝΔ ώστε να φανεί ότι ο κόσμος αγανάχτησε και να βρει πάτημα ο κ. Μητσοτάκης να ζητήσει πρόωρες εκλογές. Η Καλλιθέα ήταν μέσα σε αυτό το παιχνίδι. Γι’ αυτό και συναντήθηκε 2 φορές ο κ.Κάρναβος με τον κ.Μητσοτάκη κατά την προεκλογική περίοδο ( κατ’ άλλα ανεξάρτητος).

Δεν πέρασε ένας μήνας που οι ευρωβουλευτές της ΝΔ καταψήφισαν το ψήφισμα για τη γενοκτονία στην Ευρωβουλή και έρχεται ο εκλεκτός της υποψήφιος δήμαρχος στην Καλλιθέα κ. Κάρναβος να πετάξει έξω όλους τους παλιννοστούντες ποντίους που είχαν εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. H υποκρισία του κ. Κάρναβου για τους παλιννοστούντες Ποντίους δεν έχει τέλος.

Πρόσφατα απορήσαμε με την υποβάθμιση της εκδήλωσης για την γενοκτονία που έγινε στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Ταυτόχρονα έφραξε την είσοδο στους νέους παλιννοστούντες Ποντίους υποψήφιους. Κατάφερε όμως να εκλέξει στη θέση τους εισαγόμενα κομματικά στελέχη ή συγγενείς τους της Νέας Δημοκρατίας, με μηδαμινή συμμετοχή στη ζωή της πόλης.

Άφωνοι έχουν μείνει οι πόντιοι -παλιννοστούντες με την εκτροπή αυτή του αποτελέσματος, που παρά τη δυναμική συμμετοχή τους στις κάλπες στερήθηκαν τους εκπροσώπους τους στο Δήμο.

Πάγια τακτική του κ. Δημήτρη Κάρναβου  η μέθοδος  της παραπλάνησης και του λαϊκισμού.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο αξιαγάπητοι είναι οι εκτοπισθέντες στην πόλη μας, τη συμμετοχή τους σε μαζικούς φορείς και τον πολυδάπανο και δυναμικό αγώνα που έκαναν. Η πρωτοφανής μη εκλογή τους εξηγείται μόνο από παρεμβάσεις στην ψηφοφορία που συζητούνται παντού .

Τελικά o κ Κάρναβος απέδειξε ότι το μόνο που ήθελε από τους Ποντίους-παλιννοστούντες ήταν να τους χρησιμοποιήσει προεκλογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου