Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Εκτός από «άρτον και θεάματα» δεν έχει κάτι άλλο να επιδείξει εδώ και 5 χρόνια ο κ.Δημήτρης Κάρναβος


H Καλλιθέα στα 5 χρόνια διοίκησης από τον κ. Δημήτρη Κάρναβο το μόνο που είδε είναι «άρτον και θεάματα» και αυτό κάποιοι το αναγάγουν σε επιτυχία και ότι δήθεν η πόλη αλλάζει.

Με ανακαινίσεις, τροποποιήσεις ,και βαψίματα, προσπαθεί ο Δήμαρχος να πείσει τους Καλλιθεάτες ότι η πόλη αλλάζει.

Από έργα, από υποδομές, από δίκες του Κατασκευές τίποτα.
Το μόνο του μέλημα βέβαια ,ήταν να πουλά προϊόντα (χωρίς μεσάζοντες) ,λες και οι μεσάζοντες στην πόλη είναι ο μανάβης, ο μπακάλης, ο κρεοπώλης, της γειτονιάς μας.

Σοβαρότητα σε θέματα φωτισμού και ασφάλειας  μηδέν ,και αυτό το λέμε διότι κύριε Δήμαρχε δεν είναι σοβαρότητα όταν ένα μήνα πριν τις εκλογές ,και ενώ είσαι 5 χρόνια στην διοίκηση του Δήμου απλά αλλάζεις 10 λάμπες  σε ένα πεζόδρομο.

Σοβαρότητα σε θέματα κοινωνικής πολιτική ,εδώ είναι για ντροπή .

Είναι να ντρεπόμαστε που εδω και 5 χρόνια οι συμπολίτες μας οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να έχουν τα προς το ζην, να εξευτελίζονται, να καταπατάτε η αξιοπρέπεια τους, όταν για μερικά προϊόντα (μερικές φορές και αμφιβόλου ποιότητας) είναι αναγκασμένοι να περιμένουν σε δημόσια θέα για να τα παραλάβουν.

Είναι ντροπή για την πόλη μας στις Εθνικές Επετείους να έχει παραδοθεί, εδώ και 3 χρόνια σε ακραία στοιχεία, με αποτέλεσμα και τον ξυλοδαρμό συμπολιτών μας  λόγο εντάσεων .

Αυτό το «Η Καλλιθέα δεν γυρίζει πίσω».... γιατί μήπως πήγε μπροστά και δεν το καταλάβαμε . Εκτός από «άρτον και θεάματα» δεν έχει κάτι άλλο να επιδείξει εδώ και 5 χρόνια ο Δήμαρχος... για να σοβαρευτούμε λίγο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου