Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Κοπή πίτας του ΝΟΤΚ στα γραφεία του στην Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020


Την κοπή  πίτας του έκανε ο Ναυταθλητικός Όμιλος ΝΟΤΚ στα γραφεία του στην Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος , Δημοτικοί Σύμβουλοι και Επικεφαλής Δημοτικών παρατάξεων καθώς και πλήθος κόσμου.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του ΝΟΤΚ κ. Ανδρέας Αντωνόπουλος οποίος είπε τα εξής:

«Καλή χρονιά σε όλους, και σας ευχαριστούμε για την σημερινή σας παρουσία.

Εύχομαι σε όλους σας το νέο έτος να σας φέρει καλή υγεία και καλή τύχη.
Το 2019 ήταν μια εξαιρετική ναυταθλητική χρονιά για τον όμιλο μας.Υπήρξε μεγάλη αύξηση αθλητών, στις ακαδημίες Ιστιοπλοΐας Τριγώνου, Κανοε Καγιάκ, Ανοιχτής Θάλασσας και αγωνιστικής αλιείας.
Παράλληλα υπήρξαν και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες, από τους αθλητές μας.Σαν ΔΣ έχουμε μεγάλη ικανοποίηση για τις επιδόσεις και τις πολλές διακρίσεις των παιδιών μας στα αγωνίσματα τους. Όλα μας τα τμήματα εργάστηκαν σκληρά και έτσι κατάφεραν να δρέψουν τους καρπούς των προσπαθειών τους.
Έκαναν περήφανους όλους τους Καλλιθεάτες, τους γονείς τους και εμάς, που όλοι βοηθήσαμε, ο καθένας με τον τρόπο του, να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα.
Μεγάλη και η συνεισφορά και των προπονητών μας, οι οποίοι εργάστηκαν όλο το 2019 μεθοδικά, για να έρθουν αυτές οι επιτυχίες.
Μοναδικό μελανό σημείο την χρονιά που πέρασε, υπήρξε η συνεχιζόμενη ένταση στις σχέσεις μεταξύ των Ναυτικών Ομίλων και του Δήμου Καλλιθέας, η οποία μας έφερε πίσω οικονομικά, διότι τα πολλές χιλιάδες € που ξοδέψαμε σε δικηγόρους, για μηνήσεις, αγωγές, και εξώδικα, τα στερήθηκαν τα αθλητικά μας τμήματα.
Η κατάσταση αυτή τη στιγμή δείχνει εξομάλυνση, αλλά εάν δεν δούμε σύντομα τις πραγματικές προθέσεις του Δήμου, θα συνεχίσω να ανησυχώ.
Τονίζω πως δεν μπορεί να υπάρξει καμία αποδεκτή λύση, που θα συμπεριλαμβάνει την έξωση των ομίλων από τα γραφεία τους, χάριν της οποιασδήποτε μελέτης εμπορικής ανάπτυξης της παραλίας εις βάρος του αθλητισμού.
Σας θέλουμε όλους ενεργούς συμπαραστάτες για να προστατεύσουμε τον όμιλο και το ναυταθλητισμό στην πόλη μας.
Ο ΝΟΤΚ βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις μεταξύ των ναυτικών ομίλων πανελλαδικά και στην 1η θέση στην Α/Θ μακράν από το 2ο.
Εκτός όμως από τον πρωταθλητισμό δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή και στην ανάπτυξη των ακαδημιών, διότι μέσα από αυτές θα ξεχωρίσουν οι αυριανοί πρωταθλητές.
Η Ελληνική σημαία μαζί με την σημαία του ΝΟΤΚ ταξίδεψαν αγωνιστικά, σε πολλά μέρη του κόσμου χαρίζοντας περηφάνια και συγκίνηση σε όλους τους Έλληνες. Οι Ολυμπιακές, οι Παγκόσμιες και οι Πανευρωπαικές διακρίσεις, είναι αυτές που κάνουν ξεχωριστό τον όμιλό μας, και γεμίζουν περηφάνια αλλά και αίσθημα ευθύνης εμάς, που επιλέξατε να τον διοικούμε.
Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από την περσυνή.
Σας υπόσχομαι πως θα το πετύχουμε, αρκεί να μας αφήσουν ήσυχους, να επιδοθούμε στο Ναυταθλητισμό και όχι να ασχοληθούμε πάλι με δικαστήρια.
Γυρίστε πίσω στη σκάλα και δες τε τον πραγματικό πλούτο του ΝΟΤΚ. Τα παιδιά μας, οι αθλητές μας, το παρόν και το μέλλον του αγωνιστικού ναυταθλητισμού. Για αυτά τα παιδιά αξίζει κάθε προσπάθεια και κάθε θυσία από όλους μας. Παρακαλώ για το χειροκρότημα σας.

Προχωρούμε στις βραβεύσεις των αθλητών μας και μετά θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

























Θα υπάρξουν 2 φλουριά. Το κάθε ένα θα έχει δώρο 2 προσκλήσεις για τον ετήσιο χορό μας στις 14 Φεβρουαρίου, στον οποίο θέλω να είστε όλοι παρόντες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου